Музей на страха

Музей на страха

Музей на страха

  • 14,00 лв.
  • 11,20 лв.

Съвременен Ню Йорк, блестящата столица на модерния свят, често е наричан с възхита “Голямата ябълка”. Но в сърцевината на тази лъскава ябълка може би се крие нещо... страшно.

Когато екскаваторите, копаещи основите за нов строеж в Манхатън, захапват стара тухлена стена, отдолу зейват катакомбите на ужаса: тридесет и шест трупа, зазидани под земята от неизвестен сериен убиец.

Специалният агент на ФБР Пендъргаст и археоложката Нора Кели са въвлечени в паралелно разследване на две серии убийства: едната следа води към тунелите под строежа – и към миналото; другата, по-страшната – към днешния ден. И двете са свързани с потресаващи медицински експерименти над живи човешки същества. Медиите гърмят за убиец-“папагал”, който повтаря маниера на своя незнаен предшественик и искат решителна намеса от властите. Но тъкмо агентът и Нора започват да свързват разбърканата мозайка на престъпленията, нова вълна от насилие изригва около тях и шеметните събития ги изправят пред невероятни разкрития...

Написан изключително увлекателно, изпълнен с напрегнато действие и стремителни обрати и подплатен с брилянтните научно достоверни детайли, които са запазена марка за романите на Престън и Чайлд, МУЗЕЙ НА СТРАХА доставя на читателите най-голямото забавление и най-неотразимо завладяващото четиво от всичко, което талантливият тандем е написал до сега.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Подобни заглавия